Türk Eğitim- Sen piknikte buluştu
Türk Eğitim-Sen Bartın Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda üyelerine yönelik olarak BİRLİK BERABERLİK VE KAYNAŞMA PİKNİĞİ düzenledi.
| Yorumlananlar (RSS) | RSS | iletişim
Türk Eğitim-Sen Bartın Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda üyelerine yönelik olarak BİRLİK BERABERLİK VE KAYNAŞMA PİKNİĞİ düzenledi.
Giresun Musiki Cemiyetinin Özel İdare Kültür Sitesinde verdiği Türk Sanat Musiki konseri büyük ilgi gördü.
Her yıl Mayıs Ayı’nın son günlerinde olduğu gibi bu yıl da Gerzeli gençler iskeleden atlayarak denizin zevkini çıkarmaya başladılar
Karabük Gazeteciler Cemiyeti’nin, olağan genel kurulu yapıldı.
Adana’da bir iş yerinde ele geçirilen ve son kullanma tarihi geçtiği tespit edilen çok sayıda bozuk gıda ile temizlik ürünü imha edildi.
Antakya’nın Kisecik köyü yakınlarındaki maden ocağına bir grup terörist silahlı saldırıda bulunmuştu.
Elbistanlı müteşebbis Hüseyin Yılmaz, 2011 yılında cep telefonu üretimine geçeceğini söyledi.
Kasksız bindiği motosiklete bir otomobilin çarpması sonucu başından ağır yaralanarak yaşamını yitirdi.
Henüz iki yıllık evli olan Balduk´un Diyarbakırlı olan annesi Methiye Balduk ile babası Nurettin Balduk terör örgütü PKK´ya lanet yağdırdı.
55. Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiyeyi temsil eden Manga Grubunun ikinciliği Fethiyede coşkuyla karşılandı.